Ook wij ontkomen natuurlijk niet aan de maatregelen omtrent het coronavirus. Wij zijn de komende tijd gesloten maar bezorgen wel onze gerechten in Leidschendam, Voorburg, (deel van) Stompwijk en (deel van) Leidschenveen. Via “Bereken verzendkosten”, welke gratis zijn, kunt u uw postcode invoeren om te kijken of wij bij u bezorgen.

Aangezien wij in deze onwerkelijke tijd halsoverkop beginnen met bezorgen, hopen wij op uw begrip indien er iets mis gaat of de bestelling iets langer onderweg is dan verwacht. Wij starten in eerste instantie alleen met een bericht naar u als vaste gast. Voor vragen zijn wij bereikbaar op 070-3203080 (staat doorgeschakeld bij geen gehoor) of info@deheerlijkheid.com

Via de onderstaande knop komt u op de bestelpagina met onze gerechten. U plaatst al de door u gewenste gerechten in de winkelmand en kiest ervoor om te gaan afrekenen. Voor de gratis fles wijn vragen wij u in het veld “Bestelnotities” aan te geven of u een witte of rode wijn wenst.

Afrekenen doet u veilig middels iDeal via onze betaalprovider Mollie. Na de betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Tevens ontvangt u een e-mail zodra uw bestelling klaar en onderweg is. Uiteraard bewaren wij gepaste afstand bij het bezorgen van uw bestelling.

Mocht u van te voren willen bestellen, dan graag! Zo weten wij waar wij aan toe zijn qua aantal bestellingen.

Wij hopen dat wij u van dienst mogen zijn en wensen u allen goede gezondheid toe.

Busje (deels) ontworpen door iconicbestiary / Freepik